Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/http.php on line 61

Strict Standards: Non-static method WP_Http_ExtHTTP::test() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/http.php on line 94

Strict Standards: Non-static method WP_Http_Curl::test() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/http.php on line 97

Strict Standards: Non-static method WP_Http_ExtHTTP::test() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/http.php on line 142

Strict Standards: Non-static method WP_Http_Streams::test() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/http.php on line 145

Strict Standards: Non-static method WP_Http::processHeaders() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-includes/http.php on line 1038
Urut batin Puan Rosnah | The Butcher of Kuala Lumpur

Urut batin Puan Rosnah

Sedap! Sedap!

Murah! Murah!

Urutan batin Puan Rosnah menguatkan yang lemah, mengeraskan yang lembik, menafsukan yang serik, menyempitkan yang regang, membesarkan yang kecil, menggirangkan yang sedih, memiskinkan yang kaya!

Tempahlah sekarang untuk mengelakkan dari beratur panjang!

Tags: , ,

Thursday, December 11th, 2008 Uncategorized

253 Comments to Urut batin Puan Rosnah

  1. di mana lokasi urut batin puan dan berapa bayaran untuk sekali urut batin atau harga mengikut pakej servis. sila tinggalkan phone no puan untuk saya call bagi temujanji

  2. jalil on December 22nd, 2008
  3. dimana lokasi dan berapa harga.Boleh bagi no Tel?
    bye

  4. ram on January 31st, 2009
  5. lokasi kat mana?nak try jugak…

  6. apai on February 16th, 2009
  7. dimana lokasi, berapa harga?
    boleh tinggalkn no telefon? i nak tepon utk appointment

  8. ahmad on May 16th, 2009
  9. lokasi?Price?

  10. along on May 26th, 2009
  11. dimana lokasi dan berapa harga?

    sila bagi nombor telephone.

  12. SK on June 10th, 2009
  13. Tempat dan lokasi?
    Berapa harga service tu?

  14. Azman on June 28th, 2009
  15. harga berapa urut batin

  16. maran on July 22nd, 2009
  17. give contact no and location.

  18. michael on August 5th, 2009
  19. location and price please

  20. kenneth on August 6th, 2009
  21. hi puan rosnah i nk panjang kan zakar i boleh ke puan tolongkan dan ni no i bagi tahu i bila dan mana nak jumpa 0126849121.

  22. keshvin on September 2nd, 2009
  23. Tolong email saya no. tel, lokasi dan harga bayaran. Terima kasih

  24. Rahim on September 17th, 2009
  25. dimana lokasi? no tel?

  26. johnjmsmly6337 on September 17th, 2009
  27. puan di mana lokasi ada
    pls call me 0169950596

  28. hohan on September 21st, 2009
  29. Hye puan,
    saya berminat, can email me details package & etc.
    TQ

  30. mr_zack31 on September 28th, 2009
  31. urut badan sensual untuk wanita.john/0126371401

  32. john on October 5th, 2009
  33. full body sensual massage for ladies.john/0126371401

  34. john on October 5th, 2009
  35. Hai puan. saya nak tau pakej yang ditawarkan dan lokasi puan.outcall ataupun puan ada premis sendiri.tq

  36. matt on October 5th, 2009
  37. boleh puan bgtau detail2 @pun pakej yg puan tawarkan…
    cara utk hubungi puan?

  38. jejaka on October 26th, 2009
  39. i need your information and detailed…contact me

  40. Bown on November 6th, 2009
  41. hi, boleh bagi keterangan lebih lanjut?

  42. zack on November 9th, 2009
  43. pn ros,nk tny harga pakej brp?lokasi premis kt mana?
    nak pjgkan zakar saya.

  44. Joe on November 21st, 2009
  45. puan, saya berminat nak urut. boleh bagi no tel @ alamat utk temujanji

  46. halim on January 7th, 2010
  47. kat mane. camne nak contact?

  48. ferio on January 12th, 2010
  49. Puan, saya berminat…. macam mana nak hubungi puan

  50. sly on January 26th, 2010
  51. Saya akan berada di KL mlm 28 Jan. Macam mana nak hubungi puan

  52. Mat on January 27th, 2010
  53. Puan, saya berminat blh bg no tel utk temu janji n keterangan lanjut

  54. halim on February 7th, 2010
  55. mcm mana nak contact dan harga perkhidmatab

  56. faizul on February 9th, 2010
  57. boleh lakukan urutan dirumah??

  58. kamal on February 20th, 2010
  59. Pls contact 0123810307

  60. man on February 23rd, 2010
  61. Call me at given no.

  62. man on February 23rd, 2010
  63. call me at 0123810307

  64. man on February 23rd, 2010
  65. hai puan…email sy kay yeepiman@yahoo.com…secepat mungkin…terima kasih

  66. kumar on March 6th, 2010
  67. Puan, saya berminat blh bg no tel utk temu janji n keterangan lanjut

  68. shah on March 25th, 2010
  69. di mana lokasi dan harganya?

  70. ali on March 27th, 2010
  71. puan, saya berminat nak urut. boleh bagi no tel @ alamat utk temujanji

  72. ali on March 27th, 2010
  73. puan, mcm mana nak contact u? i nak pakej batin

  74. david on April 7th, 2010
  75. hai puan…email sy kay ek-v@hotmail.com…secepat mungkin…terima kasih

  76. shonda on April 10th, 2010
  77. hai puan…email sy ke hamster7373@yahoo.com…untuk mendapatkan perkhidmatan puan…terima kasih

  78. shah on April 10th, 2010
  79. Salam..Puan, saya berminat gak tu, brapa harga skali service & di mana lokasinya..?

  80. Anuar on April 16th, 2010
  81. callme 019456787

  82. man on April 17th, 2010
  83. Hai puan,
    saya berminat, can email me details package & etc.
    TQ

  84. Jeman on April 28th, 2010
  85. Pn, email kat saya. Saya berminat.

  86. Sharol on May 3rd, 2010
  87. puan rosnah, saya berminat untuk mendapatkan rawatan dari puan. sila email kan contact dan alamat dengan segera. t kaseh

  88. jeff on May 4th, 2010
  89. Tolong berikan alamat, no. telefon, harga dan pakej. Terima kasih.

  90. zaki on May 20th, 2010
  91. SAlam dari saya.. ingin mengetahui lebih lanjut mengenai khidmat urut yg ditawarkan oleh Puan.Berminat, tetapi lokasi dan nombor utk dihubungi sudah pasti tiada tertera di halaman ini.. Bayaran tidak menjadi sebarang masalah, janji perkhidmatan itu memuaskan dari segi kesihatannya.

    Sekian.

    Azwan 0193809009

  92. rio azwan on June 2nd, 2010
  93. Puan,

    Sila email say tentang ni dengan lebeh lanjut.saya berminat untuk mencuba.

  94. Rosli on June 10th, 2010
  95. saya nak berurut..bagaimana saya nak hubungi puan

  96. haris on June 11th, 2010
  97. Hai puan,
    Saya berminat utk dapatkan khidmat massage dari puan.
    Boleh contact saya melalui e-mail? Saya nak minta detail mcm mana nak pergi ke tempat puan

  98. Sulaiman on June 14th, 2010
  99. bole contact saya melalui email… nanti kita tuka no phone disana… kalau bole nak segera

  100. azman on June 21st, 2010
  101. puan rosnah bole contact saya melalui email?saya nak mintak maklumat untuk menghubingi puan.terima kasih

  102. faiz on June 28th, 2010
  103. Pls E-mail me as given ASAP. Need ur service urgently

  104. Z on June 29th, 2010
  105. hi,
    boleh berurusan mealalui e mel tak.berminat urut full body/b2b/batin

  106. gabaq1969 on July 5th, 2010
  107. Saya perlukan bantuan Puan Rosnah. Call saya kalau sudi tolong…012-2286449

  108. Farid on July 15th, 2010
  109. slm dan hi puan

    saya mengalamai pelbagai masalah daripada segi seksual terutama daripada batin saya,tlg beritahu saya alamat dan contact no puan untuk saya dapatkan rawatan dpd Puan.
    hrap dgn kadar segera

  110. ray on August 9th, 2010
  111. Puan Rosnah,
    Saya juga berminat untuk mengetahui lebih lanjut. harap dapat tinggalkan contact number untuk buat temujanji.

  112. Zamani on August 10th, 2010
  113. Nak urut Puan Ros

  114. Sallahuddin Andre on August 19th, 2010
  115. assamualakum puan bleh bagi nombor dan ambik nombor saya 0192948647

  116. fauzi on August 22nd, 2010
  117. tolong lah saya

  118. fauzi on August 22nd, 2010
  119. tolong lah puan saya nak besar kanzakar saya dan nak pulih kan tenaga batin saya

  120. fauzi on August 28th, 2010
  121. hubungi sya talian 0192948647 fauzi di izim allah sya pulih puan urut.

  122. fauzi on August 28th, 2010
  123. ur place….or address

  124. reshu on September 1st, 2010
  125. Hi puan. Tempat, contact no. dan Harga? TK.

  126. Jay on September 17th, 2010
  127. maam,,i wnt to urut,,send me he detail..

  128. daniel on September 18th, 2010
  129. sila call saya
    012 39 88 586

  130. SD on October 1st, 2010
  131. Puan,

    Sila email saya tentang ni dengan lebih lanjut. Saya berminat untuk mencuba.

  132. shamshul on October 5th, 2010
  133. Hi,puan Macamana nak contact..

  134. bondmaya on October 16th, 2010
  135. puan…tolong hubungi saya(017-2723060)….sy xtahan dilanda masaaalah lg….

  136. kid on November 8th, 2010
  137. korang ni suma kena tipu…huhuu

  138. mat on November 9th, 2010
  139. akak pakar urut batin,kepada lelaki yg ingin,utk yg ada masalah batin,urut batin cara tradisional,spt yg lemah,tk tegang,cepat layu,cepat pancut,saiz pendek,yg nak main2 tk layan,akak ingin tolong lelaki yg serius ingin rawat batang lemah, untuk kebahagian rumah tangga,
    facebook akak koutcentre@yahoo.com leh call temujanji 012 6204815

  140. kakriza on December 8th, 2010
  141. lokasi?Price?

  142. Shan on January 10th, 2011
  143. ingin tahu package, harga & di mana lokasi. tq

  144. izat on February 17th, 2011
  145. Sesiapa yang ingin rawatan lemah tenaga batin atau masalah lain boleh hubungi saya untuk temu janji di no.HP 0105495667 Azhar(Call sahaja jgn hantar sms)Secara Out call untuk kawasan sekitar Kajang,Bandar Baru Bangi,Country Height,Serdang dll lagi .

    Rawatan setempat juga disediakan di Pekan Kajang.Sila hubungi untuk maklumat lanjut.

  146. Azhar on February 18th, 2011
  147. hi puan rosnah i nk panjang kan zakar i boleh ke puan tolongkan dan ni no i bagi tahu i bila dan mana nak jumpa narutofad@gmail.com

  148. narutofad on March 12th, 2011
  149. Nak gak try kalau ada peluang.
    Harga & lokasi ?
    Barang2 yang perlu dibawa?

  150. Sham on March 25th, 2011
  151. Puan, beri alamat & no tel

  152. hussaini on April 20th, 2011
  153. berminT Nk wat temujNJI,TLG EMAIL SAYA DETAILNYA ATAU CALL 017 3802247

  154. max on April 21st, 2011
  155. Please let me know the price, the contact and the location.

    I really need it now…

  156. Jack on May 12th, 2011
  157. i berminat dalam urutan pn Rosnah
    leh beri lokasi dan no hp untuk i call

  158. mike on May 30th, 2011
  159. Blh bg alamat dan contec no…. Sy dah lame carik….. Betol2 beharap

  160. syam... on June 24th, 2011
  161. sya nak berubat>tlg saya email kan butiran puan.

  162. faizol on July 5th, 2011
  163. cb hbgi pak razak di bndr baru bangi..mudahan berkesan..0193981461.

  164. rohayu on July 15th, 2011
  165. bile bole booking?

  166. alsh on July 15th, 2011
  167. kol 0127515324,,,,,,,dino_asroll@yahoo.com

  168. asrollganas on July 26th, 2011
  169. i nak berubat serius

  170. MIKE on August 5th, 2011
  171. cmne? dpt cntc Pn Ros?

    anyway i pun ade tawarkan khimat urut badan n batin..
    tp pengalaman 3 bulan.. mklumlah br nk masuk alam dewasa n berjinak2 dlm kerja cmni..

    tp xdpt bg servis sbaik Pn Ros la..

    maaf Pn Ros… cz tumpang nk promote servis dlm website ni..

  172. rina on August 13th, 2011
  173. rina, sy nk urut. email pd sy. saniasmar@yahoo.com.

  174. sani on August 14th, 2011
  175. rina boleh kasi no phone

  176. juan on August 14th, 2011
  177. sy nak urut ini tel 0166214918 puan call saya ya

  178. boy on September 3rd, 2011
  179. rina. saya perlu sgt urut ni. contact saya. 0129264012

  180. bob on September 9th, 2011
  181. cik rina, saya nk urut blkg badan dn bahu shj. rm200 sejam. email sy raisnco@yahoo.com

  182. rais on October 6th, 2011
  183. mail kat saya plse.. perlu bantuan u…

  184. suresh on October 16th, 2011
  185. minta puan ros msg kan no phone pada email saya untuk urutan nih..saya berminat …jika rina ada terbaca msg saya sila emil kat saya no telefon u di tennoterang@hotmail.com… terima kasih

  186. imran on October 20th, 2011
  187. hi pn rose and rina…tolong email kat saya or sms saya 017-395 4833…nak buat urutan batin

  188. shah on October 21st, 2011
  189. puan leh call saya 0166352454

  190. iskandar on October 24th, 2011
  191. BG NO PHONE NK CONTACT

  192. KERUL on October 28th, 2011
  193. dimana ni

  194. zamri on November 1st, 2011
  195. di mana ni?

  196. zamri on November 1st, 2011
  197. SMS SY 01115449431

  198. AZMAN on November 3rd, 2011
  199. hi,my penis size is around 4 inches.so im trying to make it bigger.can u help me?send me the address and price.please.as soon as possible.thanks.maddy1719@hotmail.com.0196311719.

  200. maddy on November 4th, 2011
  201. please contact sy utk thu lebih lanjut lg 0133322993

  202. raf on November 14th, 2011
  203. harap puan dapat memberi no. tel untuk saya berhubung dengan pihak puan harap maklum

  204. zulkifli on November 17th, 2011
  205. tlg bg lokasi..atau hubungi saya..atau email je..sy berminat..sertakan harga bayaran..tq

  206. arul on November 17th, 2011
  207. sila bagi alamat kat saya kgraja@gmail.com. Terima Kasih

  208. zamani on November 27th, 2011
  209. puan sila contact saya. alex. 0162570288

  210. alex on December 12th, 2011
  211. rina… boleh berhubung ngan saya pasal pakej tu di neokhanzab@yahoo.com

  212. Neo on December 19th, 2011
  213. masalah mati pucuk leh buat temujanji

  214. nazam on January 9th, 2012
  215. sy berminat nak try..email kan kat sy..lokasi

  216. dhanie on January 18th, 2012
  217. hi… i tinggal kat jln ipoh….dah kahwin…
    tapi sering guna tangan keluarkan air mani…main dgn isteri air keluar capat sangat…. tolong i… dlm masalah ini…nak dtg mana…byr berapa.

  218. bala on January 28th, 2012
  219. i interest ur service, pls mail me ur place, price and maybe contact, thanks

  220. Henry on January 31st, 2012
  221. bila saya baca masalah masalah anda semua,saya simpati,dan bersedia menolong anda semua, saya leh tolong,saya ada kenal seorang pompuan pakar urut zakar tradisional,sesiapa mempunyai masalah saiz zakar dan cepat pancut sila hubungi saya 012-6737028 zamri KL

  222. zamri on February 8th, 2012
  223. saya nak urut batin , boleh saya cuba ?

  224. steven on February 10th, 2012
  225. Puan Rosnah ni betul wujud atau ada makhluk yang sesaja buat lawak kat sini? Kalau betul khidmat yang diberi kenapa tak tulus open? Contact number pun tak ada apatah lagi alamat. Sila bukti! Jangan buat org tetunggu dan mcm bodoh!

  226. Mr Musykil on February 12th, 2012
  227. Hi puan..saya berminat untuk urut batin. tlg beri no

  228. syah on February 24th, 2012
  229. tempat n lokasi??number fon please??

  230. tempat n lokasi??number fon please?? on February 25th, 2012
  231. tempat n lokasi??number fon please??
    im serius

  232. man on February 25th, 2012
  233. hi puan..
    tmpt dan bayaran

  234. dean on March 6th, 2012
  235. lokasi puan dan bayarannya

  236. ijat on March 22nd, 2012
  237. cadang nk panjangkan dan besarkan brape bayaran dan kl dimana utk pengetahuan saya tinggal di hotel di kl

  238. sam on April 4th, 2012
  239. sy pun sama la jugak..
    cadang nak panjangkan..
    lebih kurang.. 2-3 kilometer.. camna ekk..?

  240. niki on April 7th, 2012
  241. Hi Ms Rosnah, Jordan here. Kindly contact me at 0111-6386180.
    I ada sikit masalah nak tanya. Terima kasih.

  242. Jordan on April 10th, 2012
  243. alamat n no fon lpzz

  244. hizzzz on April 12th, 2012
  245. bg alamat puan..n cntct no..

  246. hizzzz on April 12th, 2012
  247. Selamat pagi Puan ros

    saya nak panjangkan zakar saya ,boleh dapat alamat puan dan harga perpatutan……..

    sekian

    siva

  248. siva on May 15th, 2012
  249. lokasi & bayaran

  250. cyh on May 19th, 2012
  251. Kak tolong bagi contact number. Saya nak urut kat akak. email saya jasonshasi@gmail.com

  252. aman on May 26th, 2012
  253. nak buat urutan ,

  254. tom on June 1st, 2012
  255. Puan, sila email saya. Perlukan massage.

  256. Zack on June 4th, 2012
  257. Puan, sila email saya zackaril4@yahoo.com

    Perlukan rawatan. Terima kasih.

  258. Zack on June 4th, 2012
  259. Perlukan rawatan .. bole email saya contact number . Terima kasih.

  260. Jiji on June 5th, 2012
  261. Selamat pagi Puan ros

    Saya nak panjangkan zakar saya ,boleh dapat alamat puan dan berapakan harganya ??

    Sila email saya

  262. Jay on June 11th, 2012
  263. what ur hp number pn rosnah..how can i make an appointment..need a quick respond

  264. shahril on June 13th, 2012
  265. rina @ pn rosnah,
    saya perlukan rawatan utk selesaikan masalah saya.
    no utk dihubungi 016-2088661

  266. Samsul on June 18th, 2012
  267. sya nk urut batin laaa cll n msj sya kt mana lokasi 012-8839772

  268. MFBI on June 22nd, 2012
  269. saya nak pulihkan tanaga batin i. tls bg lokasi dan phone utk buat tempahan

  270. cyril on June 26th, 2012
  271. bagaimana cara saya nak hubungi puan saya memang ada masaalah tenaga batin dan berharap puan dapat bantu saya dalam masaalah ni.harap puan dapat bantu saya.

  272. zulkifli on June 30th, 2012
  273. hubungi saya semula puan,Jika benar la…jika hanya test xpayah lah..017-6368442-Syah.

  274. Syafiq Rahim on July 10th, 2012
  275. Bolehlah call saya nak try camne 0183566627

  276. syam on August 6th, 2012
  277. bagaimana utk menghubungi puan??bole tgl kn no fn puan dan tempat??

  278. najmuddin zulkifli on August 17th, 2012
  279. i nak urut zakar saya…..sila pangil tuk nombor saya…0102102877

  280. kumar on August 22nd, 2012
  281. Lokasi dekat mana, boleh dijemput ke ? call 011-12318131

  282. mazlan on September 4th, 2012
  283. i nk batin pls let know contact nor…

  284. tan on September 6th, 2012
  285. btul kew puan boleh urut nie

  286. famy on September 6th, 2012
  287. ape la slow sgt mereka2 yg post nk mintak urut kat sini.dh sah2 la kene kencing…bertahun dh iklan ni di postkan dek so-called tukang urut ni,without any contact no.tp ade gak la neliau2 yg masih menaruh harapan mahukan servis yg diinginkan…pendek kate..KORANG KENE TIPU….
    JGN mare,NASIHAT!!

  288. PADAN MUKA KORANG on September 10th, 2012
  289. Kalau xtra service, CD bwk sendiri ke?

  290. zizan on September 10th, 2012
  291. Tak payah nak bising kena kencing. Urut ni memang betul dan saya amat berpuas hati dengan servis Pn Rosnah dan yang lain dari referral Pn Rosnah.

  292. admin on September 21st, 2012
  293. conctact saye 0172971207

  294. wife&husband on September 23rd, 2012
  295. lokasi dan harga

  296. shakawi on September 23rd, 2012
  297. Berminat cuba perkhidmatan, tolong email contact

  298. Sir on September 26th, 2012
  299. Saya memerlukan rawatan.Macam mana nak call / Call saya 0175294759

  300. Abdul Rashid bin Ahmad on September 28th, 2012
  301. Perlu rawatan

  302. Iwan on September 29th, 2012
  303. berminat nak panjangkan zakar, 0166606607

  304. kenvy on September 30th, 2012
  305. berminat…call 0192573527

  306. eddie on October 2nd, 2012
  307. Dimana dan berapa harga ?

  308. RT on October 2nd, 2012
  309. puan dkat mane ye,ade no fon

  310. qasim on October 5th, 2012
  311. Pergh….ramai nya yang kena kenceng!

  312. Kemut on October 5th, 2012
  313. Salam…

    Sesiapa ada masalah zakar sukar nak tegang sebab masalah tertentu atau kencing manis .Sila hubungi saya,harga istimewa diberikan untuk warga emas. Rawatan adalah secara urut dan alatan khas(urutan badan adalah percuma)

    No telefon seperti dibawah.caj rawatan tidak melebihi RM100

    Anybody had penis erection problem or erectile dysfunction escpecially diabetic person.Please call me ,this is massage therapy with special equipment.Special price for senior and free body massage.Therapy not exceed RM100

    Azhar 0108052245 sila sms nama umur dan lokasi…sebarang panggilan tidak akan dilayan…plz sms your name,age and location only…no call

  314. Azhar on October 9th, 2012
  315. Tolong emailkan saye harge n no. Tel sinx86@hotmail.com.asap

  316. am on October 17th, 2012
  317. plz contact me ,im really need it 0135613560

  318. aiman on October 18th, 2012
  319. Call me 0122098808 intrested with the urut batin to increase me sexual.

  320. yappie on October 27th, 2012
  321. kat johor ada buat urutan ke tidak. dan berapa harga

  322. jeff on November 3rd, 2012
  323. Bagi saya no tel saya berminat

  324. ringgo on November 4th, 2012
  325. email pls alamat n phone

  326. ryzal on November 7th, 2012
  327. email phone num n add at abghotnoty@yahoo.com

  328. ryzal on November 7th, 2012
  329. Puan cul I atau rina

  330. atan on November 8th, 2012
  331. Puan Rosnah saya perlukan pertolongan anda sebab masalah batin saya. Sampai sekarang belum ada anak lagi. Harap dapat tau lokasi dan harga untuk memulihkan kelakian saya. saya tidak lemah syahwat hanya …

  332. sam on November 9th, 2012
  333. puan saya mahu buat rawatan batin,boleh tolong sms i lokasi dan harga di nombor 0173570513

  334. karam on November 10th, 2012
  335. bro semua baik2 urut batin..urat zakar ada 1001 urat trsilap urut boleh trputus urat..rmai yang pada mulanya mnjadi..berjaya dpanjangkan..akhirnya bla tiba masanya..gagal bngun mnyebabkan mati pucuk..akibat urat yg trpts..brsyukurlah dngan apa yg kita ada..

  336. otai on November 17th, 2012
  337. pls call me at 012-2655451 urgently

  338. yop on November 19th, 2012
  339. berapa bayarannya dan kalau berminat bagaimana nak berhubung?

  340. mazlan on November 21st, 2012
  341. blh email kat sy x price n lokasi n nmbr tlfn

  342. kamal on November 22nd, 2012
  343. Call me for futher action

  344. Angah on November 27th, 2012
  345. tlg reply email sy brminat nak dapatkn khidmat urut 2 thanks

  346. hafis on November 29th, 2012
  347. salam… boleh email detail tak…?? berminat nak dapat kan servis urut kak rosnah…. tq..

    email saya.. fiber.fxtrader@gmail.com

  348. fxtrader on November 30th, 2012
  349. Camner nak contact. Dimana dan berapa?

  350. Ajai on December 3rd, 2012
  351. Kak Rosnah boleh email detail tak..? berminat nk dapat kan servis urut kak Rosnah…terima kasih…

    email saya Roslan.zin@wfp.org
    atau pun roslan_zin@yahoo.com.my

  352. Roslan on December 3rd, 2012
  353. Rina,,Sy nk urut..call sy leh buat temujanji…0132683923

  354. Roslan on December 3rd, 2012
  355. boleh bagi saya detal x? saya nk buat temu janji.. ASAP
    email cruel_in@hotmail.com

  356. Suhaimi on December 5th, 2012
  357. Bleh email kat mana pakage dan harga

  358. Jamal on December 13th, 2012
  359. Puan…
    Sila email saya….di alamat disember2012@gmail.com utk no contact Puan dan tempat….Urgent….

  360. Hairi @ Ali on December 19th, 2012
  361. Puan, I sgt berminat dgn kenyataan kamu. Boleh bagi tel no tak? Nk arrange appointment.

  362. Mikel on December 19th, 2012
  363. mcm mn nak dapatkan khidmat ni

  364. mohd azuan on December 24th, 2012
  365. tlg ctc sy.. serius nk urut.. 014-8406428 Urgent

  366. sofi on December 25th, 2012
  367. Salam

    Saya ingin mengetahui kos urut batin, untuk di pulihkan

    My mobile no -012 395 8786

    t KASIH

  368. Asif Khan on December 27th, 2012
  369. tel. abang segera 0176814877

  370. emran on January 3rd, 2013
  371. sy perlukan servis urut batin….. 019-3411507

  372. azrul on January 8th, 2013
  373. Tolong call sy segera…berminat. 01129454580. Ann.

  374. khai on January 10th, 2013
  375. saya nak tahu no. tel dan alamat untuk berurusan dengan puan terima kasih

  376. zulkifli shuhaimi on January 13th, 2013
  377. saya perlukan bantuan dgn segera tradisional dan batin

  378. remy on January 15th, 2013
  379. saya mengalami sakit kat bahagian sulit apabila melakukan kerja berat..jadi saya berharap kalau dapat diurut sakit akan hilang..

  380. kiritharan on January 23rd, 2013
  381. hallo

  382. fendi on January 24th, 2013
  383. Sy ada masalah spt yg diatas. Boleh X puan bantu sy. Email sy ujangtibo@gmail.com. Hp= 0133681139.

  384. uj on January 30th, 2013
  385. Sy ada masalah dlm memuaskan. Sy tengah mencari mana2 tmpt yg sesuai.
    Boleh puan maklumkan kpd sy maklumat yg sy perlukan

  386. zul on February 7th, 2013
  387. give e detail about puan rosnah massage centre

    email mamat_rima@yahoo.co
    m.my

  388. mike on February 10th, 2013
  389. semua kena tipu hahaha

  390. nijam on February 23rd, 2013
  391. Di mana how to contact

  392. Sham on March 16th, 2013
  393. kat mana lokasi

  394. ali on March 19th, 2013
  395. kalau kencing..pergi cebok la..jangan terus bernajis..

  396. Jono on March 27th, 2013
  397. saya pengidap kencing manis tapi terkawal..masalah kurang keras..harap dpt bantuan dari puan.. tel sy 0173085707

  398. bangman on April 5th, 2013
  399. contact saya 012-9106198 kahkeet, masalah zakar pendek dan lemah

  400. pangkahkeet on April 19th, 2013
  401. i nak batin tolong beri no contact

  402. jay on April 23rd, 2013
  403. email kat sy (fazli_jnsb@yahoo.com.my) alamat/no tel. puan..
    a.s.a.p.

  404. ali on May 9th, 2013
  405. Salam,

    Tlg contact saya, nak buat appointment.Tq

  406. Ismail on May 11th, 2013
  407. sila bagi lokasi dan harga, atau puan boleh call saya, no ialah 018-2030688

  408. leow on May 13th, 2013
  409. berapa bayarannya dan kalau berminat bagaimana nak berhubung?

  410. camel_1314 on June 11th, 2013
  411. konek i memang dah panjang tapi nak panjangkan lagi boleh pn ros tolong urutkan lepas tu kita main sama sama ok harga boleh runding jika sudi kita main belakang sekali

  412. awang bohcheh on June 13th, 2013
  413. Puan Ros,
    Buat iklan tu bagus tapi macaman nak hubungi.
    Atau iklan suka-suka saja.

  414. jusoo on June 19th, 2013
  415. i perlu khimat batin. email i more detaul, terima kasih,

  416. Kent on June 20th, 2013
  417. Ini iklan tipu, x payah lah susah2 cuba hubung dia. Tak pernah respon pun

  418. Bob on June 26th, 2013
  419. mcm mana nak contact???

  420. yap on July 3rd, 2013
  421. Bagaimana utk hubungi puan? bayaran berapa? berapa kali perlu datang sesi rawatan utk pulih?

  422. Aza on July 23rd, 2013
  423. Kelakar sial aku baca sume..bunyik desperate gila nk urut..ade yg serius, ada yg daring, ada gak yg naive, tp sumpah sume lawak nak mampos..nway Pn Rosnah, good job..atleast kite tahu ramai gak laki yg problem kat malaysia ni n ramai gak yg gila seks..bhahahahahaaa!!

  424. Lawak la korang... on July 23rd, 2013
  425. Sila hubungi saya di talian 014-3245084…

  426. Kamal on August 6th, 2013
  427. Puan,harap mmbantu…zakar saya kecik tp blh puaskn isteri 2 @ 3 kali kepuasan cuma saya sndiri kurang yakin dgn zakar saya yg hnya mampu separuh dr lubang faraj isteri.ada juga isteri mminta agar dutekan hngga kedinding yo hnya itu yg mmpu.untuk temu janji…saya sertakn no fon saya untuk ouan..018 2037238.trima kasih

  428. Eddie on August 13th, 2013
  429. location n phone no???

  430. zack on August 16th, 2013
  431. Interested with the services.

  432. Lan on August 19th, 2013
  433. Need urgent…. Please call 0194225769 mat

  434. mahathir mohd on August 27th, 2013
  435. Saya bermunat utk dptkan khidmat puan… sila pm

  436. ahmad on September 20th, 2013
  437. I interested ngn servise puan.. Kol i 0136587750

  438. Aboi on September 23rd, 2013
  439. Pls call me 0128060869

  440. nas on September 23rd, 2013
  441. Puan Rosnah, sy perlukan rawatan urut batin. Call sy 0129126523. T.kasih

  442. zainal on October 12th, 2013
  443. maaf.. macam mana nak tahu? alamat dan no telifon tak ada?
    saya berminat… tapi macam mana nak tahu info lanjut?

  444. ahmad daniel on October 23rd, 2013
  445. location and phone number please

  446. jonas on November 4th, 2013
  447. sya berminat kol sya 0189743472

  448. jj on November 16th, 2013
  449. puan, berminat.. sila email email saya utk menghubungi puan

  450. shahrul on November 29th, 2013
  451. Sy nk urut 1 bdan ngn zakar..brape…0143676525

  452. Mohamad Haider on December 13th, 2013
  453. nak urut badan 0169921480

  454. kassim on December 16th, 2013
  455. Puan ini no saya 0162879619. Saya perlukan rawatan

  456. RAMISH on December 23rd, 2013
  457. achik on January 2nd, 2014
  458. Puan…sy perlukan rawatan..

  459. loqman on January 5th, 2014
  460. puam tlg hubungi sy di email ini sy sgt perlukan bantuan puan…terima kasih tekat_tulus@yahoo.com

  461. bgman on February 5th, 2014
  462. Puan sy perlukn bntuan…bntu lh sy kmbali ummmph…0102872858

  463. eddy on February 9th, 2014
  464. Puan Rosnah …sy berminat dgn perkhidmatan dan memerlukan bantuan puan.call me ASAP 0189033226

  465. Roslan on February 12th, 2014
  466. Sy nk urut esok 8 mac 2014…0196946082

  467. mat on March 8th, 2014
  468. plss call me at 016-2294892

  469. man on March 16th, 2014
  470. saya nak urut batin.. 011-23502515

  471. nan on March 23rd, 2014
  472. tudia..kalut hangpa semua..kena bohong dgn aku..hahahahaha..pi laa urut butuh hangpa kat tukang urut lelaki oiii

  473. pn rosnah on March 25th, 2014
  474. nak cari awek muda untuk urut dan main seks sekali 012.3596284

  475. jay on March 31st, 2014
  476. saya nak urut batin, 016-660 6607.

  477. Kenvy on April 2nd, 2014
  478. Urutan badan dan batin (sekiranya ada masalah) lelaki
    Ibu lepas bersalin, belum ada cahaya mata setelah sekian lama nikah. Hubungi saya, lokasi shah alam.

    0122550169

  479. mahani on April 5th, 2014
  480. 01111146011 :-D

  481. nak keluarkan on April 13th, 2014
  482. brminat..lokasi shah alam..0165118775 sms/wasap..

  483. mat besi on May 1st, 2014
  484. Salam pn rosmah.sy dh berumah tangga n betul ada mslah.
    Bg dtail kt sy. 012-94449561

  485. arul on May 10th, 2014
  486. Puan. Sila sms saya di 0178752095…saya berminat. Tq

  487. Shah on May 31st, 2014
  488. Berminat..Sila sms sy 0179162414

  489. ...... on June 15th, 2014
  490. Salam.betul2 mmerlukan pihak puan.dah 2 tahun xde anak.please bgbinfo 012-9449561 atau email sy hazbymaju.tech@gmail.com

  491. arulz on July 8th, 2014
  492. How To Buy Cheap Generic Ceclor 500mg cbgdbebedckedcfa

  493. Smithc218 on August 20th, 2014
  494. Saya nak cuba la puan no tepon 0124168478

  495. pakyat on August 22nd, 2014
  496. A big thank you for your article.Thanks Again. Great. gddcedceafedkkfg

  497. Smithc994 on September 4th, 2014
  498. How to make appointment?

  499. Abu on September 25th, 2014
  500. Helpful info. Fortunate me I found your website by chance, and I’m shocked why this twist of fate did not took place earlier! I bookmarked it. eekdadakegekbddc

  501. Smithb346 on September 27th, 2014
  502. Very nice site! cheap goods

  503. Pharmc414 on September 28th, 2014
  504. Actually its referred to as Search engine optimization that when i search for this post I found this web page at the top of all web pages in search engine. cfegbdadbefaeggf

  505. Smithd382 on October 14th, 2014

Leave a comment


Strict Standards: Redefining already defined constructor for class sk2_plugin in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugin_class.php on line 45

Strict Standards: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Strict Standards: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Strict Standards: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this() should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Strict Standards: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/sojourned/c--c/butcher/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

User(s) Online

Play Games Win Cash

GameDuell Inc. - Use Coupon Code GAME - 1008 to receive double the amout of practice credit GameDuell Inc. - Play Zoo 21

Twitter

Blogroll

Hits

Provided by utah web design company.

Search